Eget design

April 2013. Inspireret af de sorte dækkeservietter, fik jeg lyst til at sy disse dækkeservietter med storblomstret stof fra Thailand, som min datter havde haft med hjem til mig. Tænker at de er dejlig farvestrålende til en sommeraften på terassen ! .

April 2013. For nogle år siden demonstrerede jeg mosaik-syning, hvor jeg begyndte på disse vaser / krukker .......... og nu skulle det være, at det blev syet færdigt. .

2011/2013. Maskinsyet restetæppe i trekanter. Fra en, som ikke syr patchwork mere, købte jeg for nogle år siden en masse kvadrater i alle mulige stoffer. De blev til en masse trekanter sammen med lyse stoffer - syet på en nem måde. Lidt bladren i bøger gav mig inspirationen til denne quilt. Toppen er syet i april og maj 2012. Og her i påsken fik jeg endelig tid til at få den maskinquiltet og kantet. .

November 2012. Resterne fra al "legeriet" med gradlinealen. Rester, som egentlig ikke rigtig var noget, blev syet sammen og sat ind i forstykket til en taske. De næste dage skal jeg have syet kanter på løber og dækkeservietter og håndsyet de sidste åbninger på toiletaskerne. .

Toilettasker

Toilettasker

Bordløber

Dækkeservietter

Den 4. november 2012 havde vi Maraton-syning i Symus, hvor nogle syede noget bestemt, andre af os legede. Jeg legede og vidste ikke, hvad det ville ende op med. Nu har jeg leget videre hjemme og det er blevet til en del store og små toilettasker (eller hvad man nu ellers vil bruge dem til). Der er også blevet syet dækkeservietter, en taske og en bordløber. .

Taske med stormønstret stof, som matcher strimlerne. Syet i sommerferien 2012.

Flere romantiske dækkeservietter i sarte pastelstoffer fra BaliQuilt. Syet i juli 2012.

Min søde veninde og kollega, som snart fylder 50, elsker blonder og romantik. Jeg syede derfor disse dækkeservietter til hende.

Blokke i eget design kombineret med forstørrede blokke fra Dear Jane og andre steder. Sat sammen, som jeg synes, det så bedst ud.

En blok og sammensætning efter eget design.

Egen komposition.

Disse quilts og arbejder, store som små, er nogle, som IKKE er lavet efter et færdigt mønster, men hvor jeg nydt at kreere mit helt eget. Da disse quilts og arbejder også ligger under i de forskellige billedmapper øverst, er der ikke tekst ved dem alle her.